Ga naar de hoofdinhoud

Pop-up restaurant

Op vrijdag 7 augustus zijn we gestart met een pop-uprestaurant. In deze coronatijden mag je als ondernemer niet bij de pakken blijven zitten. Met ons kersvers pop-uprestaurant leggen we de lat even hoog als met onze feestzaal- en cateringactiviteiten.

Bij mooi weer kan je buiten op het terras eten of in de feestzaal. Vanzelfsprekend hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen zodat je zowel binnen als buiten veilig kan tafelen.

Het restaurant is open op vrijdagavond en zaterdagavond, telkens vanaf 18u00. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag vanaf 12u00.

Reservaties zijn gewenst (09 251 08 08 of info@delagevuurse.be)

Bekijk onze menukaart

We blijven u verwennen

Joke heeft een nieuwe kaart opgesteld die heel wat oosterse toetsen heeft. Voorbeelden van de gerechtjes zijn o.a. sashimi-dorade-paprika-zure room, ceviche van zalm-tijgermelk-gember, samosa-groene chutney-yoghurt, … maar enkele klassiekers zoals verse garnaalkroketjes staan ook op de kaart.

Christophe heeft dan weer een aangepaste wijnkaart opgesteld met enkele aanraders zoals een Sloveense witte wijn van Matic Wines, een rode wijn uit de rioja ‘Arizcuren Garnacha Sierra de Yerga’ en een knaller van een Champagne Lacroix-Triaulaire.

Bekijk onze menukaart